Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει πως δίνει μάχη για Φερνάντο Σάντος ο Μελισσανίδης

Η ΑΕΚ επιβεβαιώνει πως δίνει μάχη για Φερνάντο Σάντος ο Μελισσανίδης

Ο Μελισσανίδης φαίνεται διατεθειμένος να παλέψει για τον Σάντος, όπως έχει αποκαλύψει «to10», αλλά η ρεαλιστική άποψη λέει... Φαν Σιπ. Αλλαγές και στη διοίκηση.

Την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει να σκέφτεται η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς το πρότζεκτ Γιαννίκη… απέτυχε και έτσι ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ψάχνει ένα «μεγάλο» όνομα που θα μπορεί να ανταποκριθεί στην «Αγιά Σοφιά», όπου αναμένεται να γίνει το ποδαρικό στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως έχετε διαβάσει από «to10», ο μεγάλος στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος είναι ο διακαής πόθος του Μελισσανίδη, ωστόσο όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τα μπαράζ για το Μουντιάλ που θα δώσει η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στα τέλη του Μαρτίου.

Παράλληλα, στο τραπέζι έχει πέσει εδώ και καιρό και το όνομα του Τζον Φαν Σιπ όπως έχει επίσης αποκαλύψει «to10», ο οποίος μοιάζει να είναι και η πιο ρεαλιστική επιλογή που έχει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή.

Όλα φυσικά θα κριθούν μετά το τέλος των μπαράζ της Πορτογαλίας, με τον Μελισσανίδη να ευελπιστεί να καταφέρει να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με τον Σάντος.

Από την άλλη, ο διοικητικός ηγέτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ετοιμάζει και εσωτερικές αλλαγές, μετά τα τελευταία πολύ άσχημα αποτελέσματα τα οποία έχουν φέρει την γκρίνια του κόσμου της ομάδας.

Ο Μελισσανίδης θέλει να τοποθετήσει τεχνοκράτες σε θέσεις-κλειδιά σε διοικητικό επίπεδο, βάζοντας δηλαδή ανθρώπους που έχουν σχέσεις με επιχειρήσεις και εκείνος να είναι επικεφαλής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ