Άρης: Με την αύρα του Μπούργος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Με την αύρα του Μπούργος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Υπό το βλέμμα του Αργεντινού τεχνικού οι παίκτες του Άρη δεν έχουν περιθώρια για απώλειες στο σημερινό (19.30) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Άρη στο σημερινό (19.30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για συμμετοχή στα πλέι οφ. Με τους παίκτες να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο, καθώς θα αγωνιστούν υπό το βλέμμα του νέου τους προπονητή, Χερμάν Μπούργος, που θα βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της αγωνιστικής ήταν ευνοϊκά για τον Άρη που θα πρέπει, όμως, να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς για να τα εκμεταλλευτεί.

Ο Τόλης Τερζής έκανε αρκετές δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει. Υπάρχουν κάποια δεδομένα αλλα και κάποαι ερωτηματικά, καθώς ο Έλληνας τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του.

Ο Κουέστα αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα και να πάρει τη θέση του Σιαμπάνη. Ακόμα δεν αναμένεται να γίνουν αλλαγές και στην άμυνα, με τον Σάκιτς δεξιά, τον Γκάνεα αριστερά και τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς κεντρικό δίδυμο.

Αντίθετα, μόνο ξεκάθαρα δεν είναι τα πράγματα, σε ότι αφορά τη μεσαία γραμμή και την επίθεση. Δοκιμάστηκε δίδυμο με Σάσα και Εντιαγέ στα χαφ, τον Μπερτόλιο σε ρόλο επιτελικού μέσου, τους Μανσίνι και Γκαρσία στις δυο πλευρες της μεσαίας γραμμής και τον Καμαρά στην κορυφή.

Σε άλλο σχήμα, ο Ματίγια ήταν ο παρτενέρ του Σάσα στα χαφ, ο Εντιαγέ σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ δοκιμάστηκε ο Καμαρά στις πλευρές της μεσαίας γραμμής, με τον Μάνο στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ