Στο +11 ο Ολυμπιακός – Η βαθμολογία (pic)

Στο +11 ο Ολυμπιακός – Η βαθμολογία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague, μετά και την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής.

Μετά και την ολοκλήρωση των τεσσάρων σημερινών (20/2) αναμετρήσεων, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague, οι «μάχες» για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Στο ντέρμπι της ημέρας, Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν ισόπαλοι χωρίς σκορ, με τον Δικέφαλο του βορρά να μένει πλέον στο -11 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, έχοντας 48 πόντους, ενώ οι Κιτρινόμαυροι ανέβηκαν στους 30 και την 8η θέση του πίνακα.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τον Βόλο χάρη στο τέρμα του Ματιέ Βαλμπουενά, με τους Ερυθρόλευκους να διατηρούν τη θέση τους στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού έφτασαν στους 59 βαθμούς, κρατώντας μια πολύ καλή διαφορά ασφαλείας. Από την άλλη, οι Θεσσαλοί έμειναν στους 28 πόντους και τη 10η θέση.

Η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και παραμένει στο κυνήγι του ΠΑΟΚ, έχοντας 42 βαθμούς, ξεφεύγοντας παράλληλα και από τον Παναθηναϊκό που την ακολουθεί. Οι Ηπειρώτες έχουν πλέον 36 πόντους και βρίσκονται στην 5η θέση.

Τέλος, ο Απόλλων Σμύρνης πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Λαμίας, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να παραμένει στην τελευταία θέση, έχοντας 13 βαθμούς, την ίδια ώρα, που οι «κυανόλευκοι» έχασαν έδαφος και πλέον βρίσκονται σε περιπέτειες, όντας 12οι με 18 πόντους.

Δείτε τη βαθμολογία:

*Εκκρεμή η απόφαση για το -6 που έχει επιβληθεί στον Άρη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ