Πόσο… Λουτσέσκου, πια; – Πάλι δεν φταίει, πάλι τα έβαλε με τους… άλλους

Πόσο… Λουτσέσκου, πια; – Πάλι δεν φταίει, πάλι τα έβαλε με τους… άλλους

Στον κόσμο του για ακόμη μία φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου που του φταίνε τα πάντα επειδή δεν κέρδισε, αλλά ποτέ ο ίδιος και η ομάδα του.

Τι είχες Ραζβάν, τι είχα πάντα! Όπως συνηθίζει μετά από ματς που η ομάδα του δεν κερδίζει (βλέπει ΑΕΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο), ο Ρουμάνος τεχνικός τα έβαλε με τους πάντες επειδή δεν κέρδισε τον Άρη, εκτός φυσικά από τον ίδιο και την ομάδα του.

Σε ένα ματς που όλη η Ελλάδα είδε πως ο Άρης ήταν η ομάδα που κυνήγησε πιο πολύ τη νίκη, αλλά είχε και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο ματς, ο Λουτσέσκου δήλωσε στη NOVA πως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έπαιζε ποδόσφαιρο και οι «κίτρινοι» απλά προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν τα λάθη του αντιπάλου. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για την εικόνα του αγώνα: «Ο αγώνας είχε ένταση και οι δύο ομάδες σταθήκαμε με διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Ο ένας προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και ο άλλος να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε ένα ισορροπημένο παιχνίδι που είχαμε από μια ευκαιρία».

Για το τελικό αποτέλεσμα και αν τον αφήνει ευχαριστημένο: «Μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των τελευταίων είκοσι λεπτών, πως πιέσαμε και δημιουργήσαμε αν λάβουμε υπόψιν πως είχαμε και ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα και ένα ταξίδι στη Δανία. Από την άλλη ο αντίπαλος είχε να προετοιμάσει ένα παιχνίδι. Έναν… τελικό όπως είναι συνήθως για εκείνον αυτά τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ