Άρης: Πιάνει δουλειά ο Μπούργος

Άρης: Πιάνει δουλειά ο Μπούργος

Η σημερινή προπόνηση του Άρη στο Δασυγένειο θα γίνει για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Αργεντινού τεχνικού, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο Τερζής.

Ο Χερμάν Μπούργος παρακολούθησε την νέα του ομάδα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης και από σήμερα (21/2) σηκώνει τα …μανίκια και πιάνει δουλειά.

Ο Αργεντινός τεχνικός, που κράτησε αρκετές σημειώσεις από αυτά που είδε χθες, θα βρεθεί το απόγευμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου. Στο πλευρό του σήμερα θα βρίσκεται και ο Τόλης Τερζής, που θα τον ενημερώσει αναλυτικά για την ομάδα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθες ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και δυο συνεργάτες του νέου προπονητή.

Χρονικά περιθώρια για να αλλάξει πολλά πράγματα, βέβαια, δεν υπάρχει, καθώς την Τετάρτη (23/2) ο Άρης υποδέχεται σε εξ αναβολής παιχνίδι τον Ατρόμητο. Ακόμα, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο χθεσινό ντέρμπι θα κάνουν σήμερα προπόνηση, ενώ οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ουσιαστικά απομένει, λοιπόν, μόνο αυριανή (22/2) προπόνηση για τον Μπούργος, που αναμένεται να εστιάσει και στο ψυχολογικό κομμάτι, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης θα ανακοινώσει και την αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ