Η πρωταθληματική φανέλα του Οκόνσκι στο μουσείο της ΑΕΚ (pics)

Η πρωταθληματική φανέλα του Οκόνσκι στο μουσείο της ΑΕΚ (pics)

Οι δωρεές για το μουσείο της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» συνεχίζονται, με τον Μίροσλαβ Οκόνσκι να προσφέρει την πρωταθληματική φανέλα της περιόδου 1988-89. Στο μουσείο και η φανέλα του Βαγγέλη Παραπραστανίτη.

Η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έχει μπει στην τελική της ευθεία και οι δωρεές στο μουσείο της «Αγιά Σοφιάς» συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Η πρωταθληματική φανέλα του Μίροσλαβ Οκόνσκι από την περίοδο 1988-89, αλλά και εκείνη του Βαγγέλη Παραπραστανίτη πήραν θέση στο μουσείο όπως έκανε γνωστό η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Η πρωταθληματική φανέλα του Μίροσλαβ Οκόνσκι της περιόδου 1988-89 με το νούμερο 10 δεν θα μπορούσε να λείπει από το Μουσείο της ΑΕΚ στην Opap Arena!

Μας την προσέφερε ο γνωστός οπαδός της ΑΕΚ, Τάκης Παναγιωτακόπουλος, δημιουργός του λευκώματος με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια «Το ταξίδι συνεχίζεται» και τον ευχαριστούμε πολύ για τη δωρεά του.

🔗 Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν για το Μουσείο της ΑΕΚ, που βρίσκεται ήδη στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο email [email protected] υπ’ όψιν των κ.κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου».

Η ανάρτηση της ΑΕΚ για τη δωρεά του Παραπραστανίτη:

«Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι δωρεές για το Μουσείο της ΑΕΚ στο νέο μας γήπεδο με παράδοση ιδιαίτερα σημαντικών εκθεμάτων από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και από τον απλό κόσμο της ομάδας μας!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Παραπραστανίτης, μας παρέδωσε, δια χειρός της κόρης του Όλγας, τα ποδοσφαιρικά παπούτσια που φορούσε στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην ΑΕΚ, και βέβαια στην ιστορική πορεία προς την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος 1982-1983.

Ευχαριστούμε πολύ, Τζώνη!

🔗 Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν ενθύμια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο email [email protected] υπ’ όψιν των κ.κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ