Ατρόμητος: Xωρίς τέσσερεις κόντρα στον Άρη

Ατρόμητος: Xωρίς τέσσερεις κόντρα στον Άρη

Ο Ατρόμητος θα παραταχθεί με τέσσερεις απουσίες κόντρα στον Άρη, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Χαρίσης, Κιβρακίδης, Νάτσος και Κωτσόπουλος.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη (23/2, 18:00) στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο Κρις Κόλμαν δεν θα έχει στην διάθεση του τον Χάρη Χαρίση που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής σε αυτή την αναμέτρηση. Επιπλέον, ο Κυριάκος Κιβρακίδης έχει σύσπαση στον δικέφαλο από το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης που αντικαταστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι Νάτσος και Κωτσόπουλος συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο τεχνικός του Ατρόμητου ανακοίνωσε και την αποστολή εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου:  

Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Νταβιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Σάλομον, Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς, Καρτάλης, Μουνίθ, Ναμπί, Μπεντινέλι, Ροτάριου, Σπιριντόνοβιτς, Αλιμπέκ, Κλωναρίδης, Κουλούρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ