Η… αμνησία του Δημητριάδη: Είδε όπλο κι ένιωσε φόβο το 2018, δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα το 2022

Η… αμνησία του Δημητριάδη: Είδε όπλο κι ένιωσε φόβο το 2018, δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα το 2022

Η απίστευτη κωλοτούμπα του Δημητριάδη μέσα σε τέσσερα χρόνια για την περιβόητη μπούκα του Σαββίδη με το όπλο.

Εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πάντα θα υπάρχει κάτι να σε εκπλήσσει. Όπως αυτό το θέατρο του παραλόγου που παίχτηκε το πρωί της Πέμπτης στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στη δίκη του Ιβάν Σαββίδη για την είσοδό του με όπλο στο γήπεδο, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018.

Εκεί όπου σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Βασίλης Δημητριάδης από την πλευρά της ΑΕΚ, μάλλον θα πρέπει η Ένωση να ευχαριστήσει τον ισχυρό άντρα του έτερου Δικέφαλου που μπούκαρε με το όπλο και να του δώσει και το πρωτάθλημα του 2018. Μία αδιανόητη κατάθεση από τον Δημητριάδη που πιθανότατα ούτε ο… ίδιος ο Σαββίδης δεν θα έκανε για τον εαυτό του. Μία κατάθεση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα είχε πει ο ίδιος άνθρωπος τέσσερα χρόνια πριν στον αθλητικό δικαστή.

Τότε που και όπλο είχε δει και φόβο είχε νιώσει. Τέσσερα χρόνια μετά, ούτε όπλο είδε ούτε τη ζωή του να απειλείται ένιωσε. Κι όμως! Θυμηθείτε τι είχε πει ενώπιον του αθλητικού δικαστή ο Δημητριάδης. Σε ερώτηση για το αν φοβήθηκε απάντησε χαρακτηριστικά, «Η εικόνα του όπλου ήταν σοκαριστική για όλους. Στον αγωνιστικό χώρο απαγορεύεται να υπάρχουν όπλα ακόμα και από τους αστυνομικούς. Η εικόνα του όπλου τρομοκράτησε την αποστολή της ομάδας. Η ομάδα τρομοκρατήθηκε από την είσοδο του κ. Σαββίδη και το όπλο που έφερε. Όλο αυτό διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά και μετά αποχώρησε».

Όσο για την κατάσταση που επικρατούσε μετά το συμβάν στα αποδυτήρια; «Οταν πήγαμε στα αποδυτήρια όλοι οι ποδοσφαιριστές μιλάγανε για το όπλο και υπήρχε αναστάτωση στα αποδυτήρια τα δικά μας. Παίρνανε τηλέφωνα οικεία τους πρόσωπα για να δουν αν είναι καλά η σωματική τους ακεραιότητα. Εγώ ήμουν στα αποδυτήρια και στα αποδυτήρια των διαιτητών ήταν ο κ. Λυσσάνδρου με τον κ. Γκαγκάτση. Εγώ δεν ήμουν παρών στις συζητήσεις. Μας ενημέρωνε ο κ. Λυσσάνδρου για το τι θα γίνει. Η κύριά μου ασχολία ήταν να ηρεμήσω την ομάδα από αυτό που είδαν. Υπήρχε ένας αναβρασμός. Κάποια στιγμή μπαίνανε ματ στα αποδυτήρια προς τον αγωνιστικό χώρο».

Στη συνέχεια τόνισε επίσης για τον Σαββίδη πως «Ήταν μαινόμενος και είχε επιθετικές διαθέσεις. Φώναζε, δεν κατάλαβα αν έβριζε. Το όπλο όταν ήρθε δεν το είδα, αλλά όταν γύρισε το είδα. Όταν έφυγε είδα ότι είχε στη ζώνη του ένα όπλο το οποίο δεν έβγαλε από τη θήκη». Και πάμε να δούμε τι είπε την Πέμπτη ο… άλλος Δημητριάδης προκαλώντας την οργή των οπαδών της ΑΕΚ που του ζητούν να φύγει από την ομάδα.

«Υπήρχε ένταση και μπήκε. Ήταν 2-3 άνθρωποι μαζί του, προσπάθησε να φτάσει στον διαιτητή, είπαν κάτι κι έφυγαν. Είπε κάτι και σε μένα, αλλά σε ήπιο ύφος, δεν με απείλησε» είπε αρχικά ο Δημητριάδης και συνέχισε το… ξέπλυμα λέγοντας πως «Δεν αντιλήφθηκα το όπλο, δεν αισθάνθηκα φόβο. Στα αποδυτήρια που επιστρέψαμε, οι παίκτες είπαν ότι το είδαν, αλλά σε επίπεδο «είδαμε, ακούσαμε», κάποιοι δεν ήταν σίγουροι. Υπήρχε περισσότερο ανησυχία για την τύχη του (ακυρωθέντος) γκολ». Είναι να γελάει κανείς που έλεγε και μία ψυχή.

«Η είσοδος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ίσως ηρέμησε τα πράγματα στις κερκίδες», συμπλήρωσε ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ. Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ