Δυσάρεστα νέα με Άκπομ στον ΠΑΟΚ

Δυσάρεστα νέα με Άκπομ στον ΠΑΟΚ

Μετά την ιστορική πρόκριση στους «16» του Coference League άπαντες πλέον στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό από την οποία θα απουσιάσει ο Τσούμπα Άκπομ.

Μετά την ιστορική πρόκριση στους «16» του Europa Coference League χρόνος για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να έχει στρέψει πλέον την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Τσούμπα Άκπομ ακολούθησε για ακόμη μια μέρα ατομικό πρόγραμμα, ενώ  ο Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισε το δικό του πρόγραμμα επανένταξης.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το βράδυ της Πέμπτης (24.02) ο ΠΑΟΚ έζησε μια από τις πλέον έντονες στιγμές των τελευταίων χρόνων πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους 16 του Europa Conference League. Μια βραδιά στην οποία χρειάστηκε να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ενέργεια, την οποία οφείλει να επανακτήσει εν όψει του αγώνα της Κυριακής (27.02) με τον Ιωνικό.

Τα χαμόγελα της πρόκρισης λογικό είναι να μην έχουν σβήσει, ωστόσο ο Δικέφαλος έχει ήδη γυρίσει το διακόπτη προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμος μπροστά σε μια ακόμα πρόκληση. Την Παρασκευή (25.02) το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ ήταν και πάλι στη Νέα Μεσημβρία για να ξαναπιάσει δουλειά.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο στο γήπεδο και αποθεραπεία στο γυμναστήριο. Ο Τσούμπα Άκπομ γυμνάστηκε μόνος του λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισε το δικό του πρόγραμμα επανένταξης.

Το Σάββατο (26.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ