Κρούσμα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό

Κρούσμα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό

Ένας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα μείνει εκτός για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και επιστρέψει στις προπονήσεις από την ερχόμενη εβδομάδα.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Παναθηναϊκό λίγο πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με Ατρόμητο στο Περιστέρι για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, καθώς ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα απουσιάσει από το ματς της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη απομονωθεί από την υπόλοιπη ομάδα και τηρεί πλήρως το υγειονομικό πρωτόκολλο προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Μάλιστα από την ερχόμενη εβδομάδα ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί ξανά σε νέα τεστ και μόλις αναρρώσει πλήρως από τον κορωνοϊό θα τεθεί ξανά στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας διενεργεί πολύ συχνούς τακτικούς ελέγχους για τον κορωνοϊό προκειμένου να εντοπίζεται άμεσα το όποιο κρούσμα προκύπτει και να περιορίζεται η διασπορά του ιού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ