ΠΑΟΚ: Με αλλαγές κόντρα στη Λαμία

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές κόντρα στη Λαμία

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κάνει ροτέισον, ενόψει και της πρώτης αναμέτρησης με τη Γάνδη την Πέμπτη.

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τη Λαμία απόψε (19:00) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του, ετοιμάζοντας αρκετές αλλαγές.

Ο λόγος είναι πως ο Δικέφαλος του βορρά έχει την Πέμπτη το πρώτο ματς με τη Γάνδη για το Europa Conference League και ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να έχει όλους τους παίκτες του φρέσκους για το ματς με τη βελγική ομάδα. Παράλληλα, ο Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεση του και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον πάγκο, ενώ η ενδεκάδα θα είναι διαφορετική σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, ενώ Σάστρε και Σίντκλεϊ θα είναι οι δυο ακραίοι μπακ και αν ο Λουτσέσκου θελήσει να κρατήσει εκτός ενδεκάδας τον Ίνγκασον (όπως έκανε στον αγώνα με τον Ιωνικό) θα παρατάξει ως δίδυμο στα στόπερ τους Μιχαηλίδη και Μιχάι.

Στη μεσαία γραμμή με τους Τσιγγάρα και Αουγκούστο μη διαθέσιμους, ο προπονητής του ΠΑΟΚ μπορεί να βρει λύσεις στους Σβαμπ και Σοάρες.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Αντόνιο Τσόλακ και οι υπόλοιπες θέσεις θα εξαρτηθούν από το αν χρησιμοποιηθεί στην ενδεκάδα ο Ζίβκοβιτς. Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Μουργκ ή ακόμη και ο Μπίσεσβαρ μπορούν πάντως να συνθέσουν την τριάδα πίσω από τον φορ κρούσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ