Αραούχο: «Δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα» (Vid)

Αραούχο: «Δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα» (Vid)

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν ο MVP στη νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 και στις δηλώσεις του ανέφερε πως κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα.

Η ΑΕΚ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και επικράτησε με 2-1 για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague, με τον Σέρχιο Αραούχο να αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά ο πολυτιμότερος παίκτης της Ένωσης.

Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν η μόνιμη απειλή για την εστία του Αστέρα και με δικό του γκολ στο 24′ λεπτό της αναμέτρησης η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σέρχιο Αραούχο παρέλαβε το βραβείο του MPV και μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV εν όψει της δύσκολης συνέχειας των play off.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρχιο Αραούχο: 

«Κάποιες στιγμές παίξαμε καλά, κάποιες έτσι κι έτσι. Αυτό που κάνουμε είναι να προσπαθούμε να βρούμε μια κανονικότητα και ελπίζω στα playoffs να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ομάδα ψηλά.

Εγώ δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα. Αν μπορέσω και το συνδυάσω με βραβείο, τότε είμαι μια χαρά. Αν πάλι δεν μπορέσω να το συνδυάσω με βραβείο και το πάρει κάποιος άλλος συμπαίκτης μου, από τη στιγμή που η ομάδα κερδίζει, είμαι ακόμα πιο χαρούμενος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ