Άρης: Επιστροφές για τον Μπούργος ενόψει Παναθηναϊκού

Άρης: Επιστροφές για τον Μπούργος ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Αργεντινός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει τους Γκαρσία και Μπεναλουάν, ενώ ο Μανσίνι αποτελεί τη μοναδική εκκρεμότητα ενόψει του κυριακάτικου (20/3) αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για την κυριακάτικη (20/3) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για την οποία ο Μπούργος θα έχει επιστροφές παικτών.

Οι παίκτες του Άρη θα γυρίσουν στις προπονήσεις, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Αργεντινός τεχνικός. Ο Μπεναλουάν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Ακόμα, ο Μπούργος μπορεί να υπολογίζει και τον Γκαρσία, που επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά το ταξίδι που έκανε στην Αργεντινή, όπου και παραβρέθηκε στην κηδεία του πατέρα του.

Μοναδική εκκρεμότητα την δεδομένη χρονική στιγμή για τον προπονητή του Άρη, φαίνεται ότι είναι ο Μανσίνι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ακόμα και αν τα καταφέρει, όμως, και συμπεριληφθεί στην αποστολή, δεν θα λογίζεται ως βασικός, θα πάρει, όμως, χρόνο συμμετοχής ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ