Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στον Άρη

Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στον Άρη

Ο Παναθηναϊκός στρέφει το βλέμμα του πλέον στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στους κιτρινόμαυρους.

Ο Παναθηναϊκός από σήμερα επιστρέφει στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό και ξεκινάει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για την 2η αγωνιστική των play-off, με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στους κιτρινόμαυρους.

Το τριφύλλι βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Άρη και καλείται πλέον να παρουσιάσει μία διαφορετική εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ώστε με νίκη να ξεπεράσει τους κιτρινόμαυρους και να ανέβει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κάνει τα πάντα ώστε οι ποδοσφαιριστές του να είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, καθώς με νίκη πέρα από το βαθμολογικό όφελος θα υπάρξει και μία ψυχολογική ανάταση εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Στα αγωνιστικά, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του σέρβου τεχνικού καθώς εξέτισε την τιμωρία του, ενώ ακόμα αναμένεται να είναι διαθέσιμοι οι Βέλεθ και Ιωάννης που απουσίαζαν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, λόγω τραυματισμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ