Άρης: Με «συνταγή» Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Με «συνταγή» Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Μπούργος ετοιμάζει την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο κυριακάτικο (20/3) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Χερμάν Μπούργος φαίνεται ότι δεν κρύβει τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Άρη έκανε αρκετές δοκιμές σε ότι αφορά το βασικό σχήμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, φαίνεται, όμως, ότι δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός τεχνικός περίμενε μέχρι και χθες τον Μανσίνι, όμως, ο συμπατριώτης του τέθηκε οριστικά νοκ άουτ, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Αναμένεται, μάλιστα, να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του στο εντός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακόμα, παρά την επιστροφή του Γκαρσία, που έχει ανεβάσει ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις, φαίνεται ότι ο Μπούργος θα διατηρήσει τους Γκάμα και Ιτούρμπε στις δυο πλευρές της μεσαίας γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ