Καμπελά: «Σε ομάδα που θα παίζει Ευρώπη, από την Ελλάδα ή τη Ρωσία…»

Καμπελά: «Σε ομάδα που θα παίζει Ευρώπη, από την Ελλάδα ή τη Ρωσία…»

Ο Ρεμί Καμπελά μίλησε σε γαλλικό Μέσο και αποκάλυψε τις επαφές με ομάδες από την Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Είναι γνωστό πως ο Ρεμί Καμπελά βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και του Πέδρο Μαρτίνς, όπως έχετε διαβάσει έτσι και αλλιώς από to10.gr.

Την ίδια ώρα και οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχει σε πρώτο πλάνο τους ερυθρόλευκους, καθώς φέρεται να επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τα ερυθρόλευκα, με τον ίδιο μάλιστα να επιβεβαιώνει τις επαφές και να αναφέρει πως ενδιαφέρεται αρκετά για την προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε και πάλι σε ένα γαλλικό ραδιόφωνο για το μέλλον του και έριξε το… υπονοούμενό του, επιβεβαιώνοντας ξανά για το «φλερτ» που υπάρχει με τον Ολυμπιακό. Ο Καμπελά αναφέρθηκε σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στη Μονπελιέ, ενώ πρόσθεσε πως μιλάει και με μια ομάδα από την Ελλάδα, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον Ολυμπιακό.

«Αν επιστρέψω εκεί, θα το κάνω για να παλέψουμε να βγούμε στο Champions League. Θα μπορούσα να παίξω σε μία ομάδα που παίζει Ευρώπη, από την Ελλάδα ή τη Ρωσία. Μιλάω με συλλόγους από εκεί, ψάχνω να παίξω σε υψηλό επίπεδο», δήλωσε ο Γάλλος.

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, φέρεται να «ακούγεται» πως η επιστροφή του στη Μονπελιά είναι πάρα πολυ δύσκολη, ενώ για τις ρωσικές ομάδες το πιθανότερο είναι να έχουν τα ίδια θέματα που αντιμετωπίζουν και τώρα με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον Ολυμπιακό να παίρνει έτσι έξτρα πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ