Αστέρας Τρίπολης: «Οχι στον ρατσισμό»

Αστέρας Τρίπολης: «Οχι στον ρατσισμό»

Ο Αστέρας Τρίπολης, δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο για άλλη μια φορά συμμετέχοντας ενεργά στην διεθνή εκστρατεία #morethanfootball.

Ο Αστέρας Τρίπολης συμμετέχει, για μία ακόμα χρονιά, στη διεθνή εκστρατεία «morethanfootball», η οποία θα διαρκέσει έως τις 14 Απριλίου.

Ο προπονητής, Μίλαν Ράσταβατς αλλά και παίκτες του Αστέρα από διαφορετικές εθνικότητες στέλνουν το μήνυμα κατά των φυλετικών και κοινωνικών διακρίσεων, τιμώντας την 21η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η σημερινή, 21 Μαρτίου, πρώτη ημέρα των εβδομάδων δράσης συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρουσιάζει ένα video στο οποίου συμμετέχουν άνθρωποι από τις έξι διαφορετικές που υπάρχουν στον σύλλογο.

Ο προπονητής, Milan Rastavac από την Σερβία, ο Federico Alvarez από την Αργεντινή, ο Γιώργος Κανελλόπουλος από την Ελλάδα, ο Leo Tilica από την Βραζιλία, ο Kevin Soni από το Καμερούν και ο Asier Benito από την Ισπανία στέλνουν το μήνυμα κατά των φυλετικών και κοινωνικών διακρίσεων.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, με μία σειρά από δράσεις, θα συμμετάσχει και φέτος στις #actionweeks της κοινωνικής εκστρατείας #morethanfootball, στην οποία συμμετέχουν σπουδαίου σύλλογοι από όλη την Ευρώπη.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ