Η ώρα της απόφασης για Καμπελά

Η ώρα της απόφασης για Καμπελά

Ο Ρεμί Καμπελά αναμένεται να αποφασίσει άμεσα για το μέλλον του. Το ενδιαφέρον από τη Γαλλία, το συμβόλαιο 1,5 χρόνου και ο Ολυμπιακός.

Ο Ρεμί Καμπελά είναι ένας από τους ξένους ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι από τη Ρωσία και μπορούν να υπογράψουν σε όποια ομάδα επιθυμούν για τους επόμενους τρεις μήνες. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός που αγωνιζόταν στην Κράσνονταρ μέχρι να ξεκινήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία αναμένεται να εκμεταλλευτεί το μεταγραφικό παράθυρο που έχει ανοίξει η UEFA και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του είναι αρκετές, κυρίως από τη Ligue 1 αλλά και από την Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να ακούγεται έντονα και να φέρεται πως είναι και εκείνος στο «κόλπο» για να τον κάνει δικό του. Ο άλλοτε παίκτης της Κράσνονταρ θέλει να μείνει στην Ευρώπη και ιδανικά θα ήθελε μία ομάδα που παίζει Champions League, ενώ αναμένεται να αποφασίσει άμεσα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως αναφέρουν και στη Γαλλία, ο Καμπελά θα έχει πάρει την απόφαση του μέχρι το τέλος Μαρτίου, όμως προς το παρόν είναι σε φάση αποκατάστασης από έναν τραυματισμό που ταλαιπωρούνταν. Λεπτομέρειες σχετικά με το μέλλον του δεν έχουν γίνει γνωστές όμως δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι ψηλά στις επιλογές του, με τον Γιαν Εμβιλά μάλιστα να είναι σημαντικός παράγοντας, αφού είναι πολύ καλοί φίλοι και διατηρούν επαφές.

Ο 32χρονος Καμπελά δεν έχει καταλήξει ακόμη κάπου οριστικά, όμως δεν πρόκειται να υπογράψει μόνο για τη φετινή σεζόν, αλλά ψάχνει συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 1,5 χρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ