Τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό με τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι…

Τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό με τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι…

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοιχτές αρκετές υποθέσεις στο ρόστερ του, αλλά και πολλά συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει ένα πολύ ενεργό και ιδιαίτερο καλοκαίρι, ειδικά αν καταφέρει και πάρει επιτέλους ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι πράσινοι μετά τα βήματα προς τα εμπρός στο αγωνιστικό κομμάτι και την καλή εικόνα που δείχνουν με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν πολύ δουλειά να κάνουν προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ, αλλά και να καταφέρουν να διατηρήσουν το κορμό της ομάδας.

Τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι είναι πολλά και μεταξύ αυτών είναι και του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος όμως θα μείνει στο τριφύλλι, αφού έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Γιάννη Αλαφούζου.

Από εκεί και πέρα στους παίκτες που σε λίγους μήνες δεν θα έχουν συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό είναι αρκετοί, συμπεριλαμβανομένων και των δανεικών Ματέους Βιτάλ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ραμόν Λούντβκιστ.

Εκτός από αυτούς όμως που θα αποφασιστεί τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον, συμβόλαιο μέχρι το τέλος Ιουνίου έχουν οι βασικοί Χουάνκαρ, Λούκας Βιγιαφάνιες και Φακούντο Σάντσες, αλλά και οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Μαουρίσιο. Παράλληλα, ένα ακόμη συμβόλαιο που ολοκληρώνεται για το καλό του τριφυλλιού δεν είναι άλλο από του Ούφε Μπεκ, ο οποίος έχει ξεμείνει στο ρόστερ και δεν υπολογίζεται από τον Σέρβο τεχνικό.

Σκοπός είναι με εξαίρεση του θέμα του Μπεκ που είναι ήδη τελειωμένος από την ομάδα να ξεκαθαρίσουν τα πάντα σχετικά άμεσα, όμως προέχει και το αγωνιστικό κομμάτι και η προσπάθεια της ομάδας να βγει στην πρώτη τετράδα και να κατακτήσει το Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ