«Ο Χαΐροβιτς θα λύσει το συμβόλαιο του με τον Άρη»

«Ο Χαΐροβιτς θα λύσει το συμβόλαιο του με τον Άρη»

Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς δεν θα συνεχίσει στον Άρη και αναμένεται το προσεχές καλοκαίρι να λύσει το συμβόλαιό του σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βοσνία.

Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς δεν έχει αγωνιστεί ιδιαίτερα στον Άρη τη φετινή σεζόν, είναι συνεχώς εκτός πλάνων και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βοσνία είναι πιθανό να μη συνεχίσει στους κίτρινους.

Ο Βόσνιος μέσος του Άρη βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου τον περασμένο χειμώνα, του δόθηκε στη συνέχεια μία δεύτερη ευκαιρία, χωρίς όμως να πείσει τον Χερμάν Μπούργος και αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα.

Ο Χαΐροβιτς ήταν η πρώτη μετεγγραφή του Άρη, το περασμένο καλοκαίρι και μένει να φανεί αν η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρωθεί πρόωρα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει δημοσίευμα στη Βοσνία:

«Στην πόρτα της εξόδου βρέθηκε τον φετινό χειμώνα ο Ιζέτ Χαΐροβιτς, αλλά τελικά ο εξτρέμ έμεινε στην Ελλάδα. Ο Άρης ήταν έτοιμος να λύσει το συμβόλαιό του ή να τον παραχωρήσει δανεικό, αλλά δεν έγινε τίποτα γιατί ήρθε ο νέος προπονητής Χερμάν Μπούργος. Ούτε με τον Αργεντινό τεχνικό όμως κατάφερε να πείσει ο πρώην διεθνής και έτσι δεν άλλαξε η κατάσταση. Ήταν στο ρόστερ μόνο δύο φορές και μια φορά πέρασε ένα λεπτό στο γήπεδο. Αναμένεται ότι ο Χαΐροβιτς θα λύσει το συμβόλαιό του αυτό το καλοκαίρι, αν και η διάρκειά του είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ