Άρης: Γλίτωσε τη θλάση ο Μάνος

Άρης: Γλίτωσε τη θλάση ο Μάνος

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Έλληνας επιθετικός έδειξαν ότι έχει υποστεί «τράβηγμα» στον οπίσθιο μηριαίο, χωρίς η κατάσταση του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Δημήτρης Μάνος, για τις ενοχλήσεις που ένιωθε στον οπίσθιο μηριαίο.

Οι φόβοι των ανθρώπων του Άρη για θλάση δεν επιβεβαιώθηκαν και διαπιστώθηκε ότι ο Έλληνας επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα «τράβηγμα», χωρίς η κατάσταση του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη ακολούθησε και χθες πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ, δεν αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του κυριακάτικου (3/4) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Αυτό, πάντως, θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες προπονήσεις.

Αντίθετα, ο Μανσίνι αναμένεται να επιστρέψει σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης στη σημερινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου, καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ