ΑΕΚ: Έτοιμο το πάρκινγκ που θα εξυπηρετεί την «Αγια Σοφιά» (pic)

ΑΕΚ: Έτοιμο το πάρκινγκ που θα εξυπηρετεί την «Αγια Σοφιά» (pic)

Με επίσημη ενημέρωση, το Ιωνικό Κέντρο γνωστοποίησε πως τα έργα στο πάρκινγκ που θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους της ΑΕΚ τις ημέρες των αγώνων στην «Αγιά Σοφιά» ολοκληρώθηκαν.

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο πιο κοντά στην είσοδο της στην «Αγιά Σοφιά» βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι των εργασιών έφτασε στο τέλος του. Πρόκειται για το πάργκινγκ του Περισσού, που θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους της ΑΕΚ τις ημέρες των αγώνων στο νέο γήπεδο της Ένωσης.

Με επίσημη ενημέρωση, το Ιωνικό Κέντρο γνωστοποίησε πως τα έργα στο πάρκιγνκ ολοκληρώθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε το parking στον Περισσό, σε εξέλιξη τα λοιπά κτίρια του Ιωνικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως ΙΦΗΧ.

Το Ιωνικό Κέντρο, το οποίο βρίσκεται πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ στον Περισσό. είναι ένα Πρότυπο Πολιτιστικό Συγκρότημα, που περιλαμβάνει τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτη, μουσείο εκκλησιαστικών κειμηλίων, Κέντρο Πολιτισμού και Νεολαίας χωρητικότητας 400 θέσεων, Εντευκτήριο, Παιδικό Σταθμό δυναμικότητας 60 νηπίων, Εστία Φιλοξενίας 6 κλινών και Υπόγειο Σταθμό Αυτοκινήτων “Park’n’Ride”, χωρητικότητας 251 θέσεων.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και έχει συνολικό προϋπολογισμό 15,77εκατ.ευρώ (ποσό με ΦΠΑ). Φορέας υλοποίησης είναι το Ιωνικό Κέντρο Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρεία με Διευθύνουσα Υπηρεσία Τ.Υ Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας-Φιλαδελφείας.

Μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί ο υπόγειος χώρος στάθμευσης στην βορειοδυτική πλευρά καθώς και ο φέρον σκελετός του παιδικού σταθμού και του ξενώνα. Απομένει η κατασκευή του ιερού Ναού, του κέντρου πολιτισμού νεολαίας και το εντευκτήριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ