Νιόπλιας: «Πολλές φορές ψάχνουμε δικαιολογίες που δεν υπάρχουν»

Νιόπλιας: «Πολλές φορές ψάχνουμε δικαιολογίες που δεν υπάρχουν»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα(2/4) με την Λαμία, ενώ υποστήριξε πως πολλές φορές η ομάδα του ψάχνει δικαιολογίες που δεν υπάρχουν.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νίοπλιας μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα με την Λαμία(2/4), αλλά και για τις δικαιολογίες που ψάχνει η ομάδα του οι οποίες τις περισσότερες φορές δεν… υπάρχουν.

«Σίγουρα εφέτος το χειρότερο μας ημίχρονο ήταν με τον Ιωνικό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί , αλλά δεν μείναμε ικανοποιημένοι όυτε από το αποτέλεσμα, όυτε γενικά από το παιχνίδι. Πρέπει να αλλάξουμε mentalite, πολλές φορές ψάχνουμε δικαιολογίες που δεν υπάρχουν. Οτι δεν έχουμε κίνητρο. Κίνητρο είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο, το παιχνίδι. Πάντα πρέπει να βρίσκουμε μόνοι μας κίνητρο. Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε με μια ομάδα η οποία καίγεται για τους βαθμούς. Θα βρούμε πολύ αντίσταση, η Λαμία θα παλέψει για το αποτέλεσμα. Είναι περίεργο το γήπεδο, κλειστό, μικρό, δεν ξέρω αν είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος πρέπει να προετοιμαστούμε. Με την έναρξη του παιχνιδιού πρέπει να προσαρμοζόμαστε και στις απαιτήσεις που έχει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ