ΠΑΟΚ: Ενσωματώθηκαν οι διεθνείς, έτοιμος ο Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Ενσωματώθηκαν οι διεθνείς, έτοιμος ο Κρέσπο

Οι τελευταίοι διεθνείς του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκε δίχως ενοχλήσεις, ενώ ο Αλεκσάντρου Μιτρίτσα παραμένει εκτός λόγω κορωνοϊού.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Κυριακή (3/4, 19:00) για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague.

Πλέον στον δικέφαλο του βορρά επέστρεψαν και οι διεθνείς ο Κούρτιτς με τον Μπίσεσβαρ, ενώ ο απών είναι ο θετικός στον κορωνοϊό, Αλεξάντρου Μιτρίτσα που δεν κατάφερε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Στους παίκτες που είναι πλέον διαθέσιμοι προστέθηκε κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης δίχως ενοχλήσεις.

Το σημερινό (31/3) πρόγραμμα του «Δικεφάλου» ήταν επικεντρωμένο στην τακτική και την ανάπτυξη της κυκλοφορίας, ενώ στο δεύτερο κομμάτι της προπόνησης οι αμυντικοί δούλεψαν ξεχωριστά στην ανασταλτική λειτουργία και οι επιθετικοί στα τελειώματα έπειτα από οργανωμένη επίθεση.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή (1/4) στις 11:00 το πρωί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ