Άρης: Ο Μανσίνι «κρίνει» την ενδεκάδα

Άρης: Ο Μανσίνι «κρίνει» την ενδεκάδα

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και ο Μπούργος αναμένεται να αποφασίσει αν θα τον ξεκινήσει το βασικό σχήμα.

Η παρουσία ή όχι του Μανσίνι φαίνεται ότι αποτελεί τη δεδομένη στιγμή την μοναδική εκκρεμότητα σε ότι αφορά την ενδεκάδα του Άρη στο κυριακάτικο (3/4) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει πάρει την έγκριση από το ιατρικό τιμ, καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού (κάταγμα στο μικρό δάχτυλο) που τον ταλαιπωρούσε.

Δεν έχει πάρει, όμως, ακόμα μέρος σε ολόκληρη προπόνηση, ενώ ο Χερμάν Μπούργος φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή, πριν πάρει την απόφαση για το αν θα τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ή θα καθίσει στον πάγκο.

Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τότε στις δυο πλευρές της μεσαίας γραμμής, φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν και πάλι οι Ιτούρμπε και Γκάμα, αν και δοκιμάστηκε και ο Γκαρσία. Αντίθετα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάνος, που αισθάνεται ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ