Μπαλοτέλι καλεί Ονιεκούρου – Αυτή είναι η ομάδα που έχει Νο1 στη λίστα της τον Νιγηριανό

Μπαλοτέλι καλεί Ονιεκούρου – Αυτή είναι η ομάδα που έχει Νο1 στη λίστα της τον Νιγηριανό

Ποια είναι η ομάδα που έχει βάλει στο... μάτι της τον Χένρι Ονιεκούρου.

Δεν αποτελεί μυστικό πως ο Χένρι Ονιεκούρου αποτελεί μεγάλο στόχο των μεγάλων ομάδων της Τουρκίας. Από τη μια η Γαλατάσαραϊ που τον έχει καιρό στο μπλοκάκι της, λόγω και της κοινής ιστορίας τους από τα προηγούμενα χρόνια, από την άλλη το έντονο ενδιαφέρον που έχει δείξει η Φενέρ, με την Μπασάκσεχιρ να τσεκάρει επίσης σοβαρά την υπόθεση.

Στο «κόλπο» ωστόσο φαίνεται πως μπαίνει ακόμη μια ομάδα της χώρας. Ο λόγος για την Αδάνα Ντεμίρσπορ. Η ομάδα του Μάριο Μπαλοτέλι είναι η τελευταία ομάδα της Τουρκίας που μπαίνει στο «παζάρι» για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αδάνα ενδιαφέρεται σοβαρά για τον 24χρονο εξτρέμ ο οποίος έχει αρκετές ομάδες να τον περιμένουν.

Διότι το παρελθόν του στο πρωτάθλημα της χώρας δεν έχει ξεχαστεί και αυτός είναι ο λόγος που ακόμα και φέτος που ο Ονιεκούρου δεν διανύει και την καλύτερη του χρονιά, οι ομάδες της Τουρκίας παραμένουν «ζεστές» για την περίπτωση του και παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Βέβαια για την Αδάνα που αυτή τη στιγμή είναι 5η στο πρωτάθλημα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, καθώς παρότι έχει στο ρόστερ της τον Μπαλοτέλι και τον Ρεμί, φαντάζει δύσκολο να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε ομάδες όπως η Γαλατάσαραϊ, η Φενέρμπαχτσε και η Μπασάκσεχιρ.

Οι Τούρκοι πάντως το τελευταίο διάστημα αναφέρουν συνεχώς πως η επιθυμία του Ονιεκούρου είναι να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Super Lig…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ