Έτοιμος να «αγκαλιάσει» τον τίτλο ο Ολυμπιακός, ντέρμπι αποδείξεων για την ΑΕΚ

Έτοιμος να «αγκαλιάσει» τον τίτλο ο Ολυμπιακός, ντέρμπι αποδείξεων για την ΑΕΚ

Ντέρμπι με διαφορετικά κίνητρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ (20:00, Novasports Prime) για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Επιστροφή στη δράση και στα playoffs της Super League, με το… μενού της 3ης αγωνιστικής να ολοκληρώνεται στο Φάληρο με ένα μεγάλο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (20:00, Novasports Prime) για την 3η αγωνιστική των playoffs, με το πρόγραμμα της ημέρας να ολοκληρώνεται με το συγκεκριμένο ντέρμπι, όπου οι δύο «μονομάχοι» θα παλέψουν για διαφορετικούς στόχους.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και… βλέπουν μόνο τη νίκη, η οποία θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος με το οποίο βρίσκεται «αγκαλιά», καθώς ο ΠΑΟΚ είναι αυτή τη στιγμή στο -10.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς εκτός θα είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, μένοντας έτσι εκτός για τρεις εβδομάδες. Από την άλλη, ο Γιώργος Μασούρας αναμένεται να πάρει και πάλι φανέλα βασικού, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος ετοιμάζεται για το μεγάλο comeback.

Στην άλλη πλευρά, η ΑΕΚ ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη στα playoffs, με τους «κιτρινόμαυρους» να βρίσκονται στην 3η θέση, έχοντας ωστόσο τον Άρη στον πόντο και τον Παναθηναϊκό στο -3. Μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο (όπου έκανε το καλύτερο της παιχνίδι σε ντέρμπι φέτος) και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η Ένωση καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον οποίο φέτος μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο εκτός έμειναν οι Γιώργος Τζαβέλλας, Αντρέ Σιμόες, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ντάρκο Γέβτιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ