Άρης Κ19 – ΠΑΟΚ 1-0: Με «λυτρωτή» τον Αλμύρα πήραν το ντέρμπι οι «κίτρινοι» και έστεψαν πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό

Άρης Κ19 – ΠΑΟΚ 1-0: Με «λυτρωτή» τον Αλμύρα πήραν το ντέρμπι οι «κίτρινοι» και έστεψαν πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό

Χάρη σε τέρμα του Αλμύρα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άρης επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten Κ19 και έστεψε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή, μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Άρης και ΠΑΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten Κ19, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει νικητές τους γηπεδούχους με 1-0, χάρη σε τέρμα του του Αλμυρά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, κάτι που πανηγυρίστηκε πέρα από τους κίτρινους και από τον Παναθηναϊκό.

Καθώς το αποτέλεσμα αυτό κράτησε τον Δικέφαλο στους 46 βαθμούς και στο -4 από τον Παναθηναϊκό μια αγωνιστική πριν το φινάλε, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή σε αυτή την κατηγορία, βάζοντας έτσι φρένο στην κυριαρχία του ΠΑΟΚ, ο οποίος μετρούσε τέσσερις σερί κατακτήσεις.

ΑΡΗΣ: Αβραμίδης, Μαρμαρίδης, Χρυσόπουλος, Καραμανλής, Ασλανίδης, Σαλιάρης, Πάγιος, Σγουρός, Τσαπακίδης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κιτσάκης, Τσιακούμης, Τσίκος, Ζίλο, Σμυρλής, Ρουμαντσίεβ, Μπάμπουρας, Καλόγηρος, Σπυράκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ