Εξελίξεις στην ΑΕΚ με Μπεναβίδες

Εξελίξεις στην ΑΕΚ με Μπεναβίδες

Ο Κάρλος Μπεναβίδες έχει πρόταση από την ΑΕΚ στα χέρια του και αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση στην Ένωση τις επόμενες ώρες.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει το μεταγραφικό της «σαφάρι» ενόψει της νέας σεζόν και ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει είναι ο Κάρλος Μπεναβίδες. Η Ένωση φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Ουρουγουανό χαφ της Ιντεπεντιέντε και μάλιστα να έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον παίκτη για συμβόλαιο συνεργασίας σύμφωνα με τα Μέσα της Αργεντινής.

Ο Μπεναβίδες μένει ελεύθερος από την αργεντίνικη ομάδα στο τέλος του Ιουνίου και έχει στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση από τους κιτρινόμαυρους για να έρθει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, στον 24χρονο άσο έχει προσφέρει η ΑΕΚ συμβόλαιο 1,25 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, με οψιόν ανανέωσης για τέταρτη σεζόν.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να μείνει στην Ιντεπετιέντε, ενώ θέλει να συνεχίσει σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα και ιδανικά σε κάποια ομάδα στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ λοιπόν του δίνει αυτή τη δυνατότητα με μια άκρως δελεαστική πρόταση, που η ομάδα του δεν θα ματσάρει πιθανότατα και θα τον χάσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Το ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι υπαρκτό από την ΑΕΚ αλλά και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ενώ η Ένωση περιμένει μέσα στις επόμενες ώρες την τελική του απάντηση για να συνεχίσει το μεταγραφικό της πλάνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπεναβίδες, που έχει και ιταλικό διαβατήριο, έπαιξε τα ξημερώματα βασικός και σε όλο το 90λεπτο στο 1-1 της Ιντεπεντιέντε με την Τίγκρε για το πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ