Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-1: Πήρε βαθμό, αλλά παραμένει ουραγός

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-1: Πήρε βαθμό, αλλά παραμένει ουραγός

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε ισοπαλία 1-1 από τον Βόλο χάρη στο γκολ του Ντάουντα, αλλά παρέμεινε στην τελευταία θέση πίσω από τη Λαμία.

Τη νίκη που θα τον έφερνε πάνω από τη Λαμία στη «μάχη» για την παραμονή στη Super League ήθελε ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στον Βόλο, αλλά το μόνο που κατάφερε να πάρει ήταν ο βαθμός της ισοπαλίας (1-1). Η ομάδα της Μαγνησία ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, προηγήθηκε με τον Φερνάντες στο 59′ και ο Ντάουντα στο 81′ έσωσε την ομάδα του από την ήττα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τις δύο σημαντικότερες να ανήκουν στους φιλοξενούμενους. Ο Ρεγκατέν απείλησε με ένα σουτ στο 12′ και δύο λεπτά μετά ο Φαν Βέερτ έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 1-0 από κοντά. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ο Απόλλωνας είχε μία καλή στιγμή με τον Ντάουντα.

Η υπεροχή του Βόλου δικαιώθηκε στο 59′ όταν ο Φερνάντες έκανε το 0-1 από ασίστ του Ρεγκατέν. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, σκόραρε με τον Ντάουντα στο 66′, με το γκολ να ακυρώνεται μέσω VAR, αλλά ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που κατάφερε να φέρει τελικά το ματς τα ίσια στο 81′ με κεφαλιά από ασίστ του Βιτλή.

Απόλλων Σμύρνης (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Σόρτσαν, Ντεντάκης, Βιτλής, Μπρούνο Άλβες (73’ Φερνάντες), Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Κάστρο (73’ Τσίμπσα), Μαρτίνες (86’ Κραγιόπουλος), Φατιόν, Σλίβκα (60’ Εμπακογκού), Ντάουντα

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Πουρίτα (77’ Κορέα), Σιέλης, Άλχο, Γκιουλέν, Μεταξάς (60’ Ριένστρα), Φερνάντες (88’ Τριανταφύλλου), Ρεγκατέν, Ροσέρο, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ