«Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Αμπντουλαγιέ Σισακό»

«Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Αμπντουλαγιέ Σισακό»

Σκωτσέζικα σενάρια για τον Παναθηναϊκό και τον αμυντικό χαφ της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Αμπντουλαγιέ Σισακό.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται (ξανά) ο Αμπντουλαγιέ Σισακό.

Ο αμυντικός χαφ της Ζούλτε Βάρεγκεμ είχε «παίξει» δυνατά για το τριφύλλι και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με την υπόθεση να έχει και… συνέχεια.

Στη Σκωτία φέρνουν ξανά στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 23χρονο χαφ, με την εφημερίδα «The Scotsman» να υποστηρίζει πως ο Σισακό παραμένει στην πράσινη λίστα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παρόλα αυτά, η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες, με τον Παναθηναϊκό να έχει… αντίπαλο. Η Ρέιντζερς έχει στο στόχαστρο της τον Γάλλο αμυντικό χαφ και οι Σκωτσέζοι αναφέρουν ότι έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

O προπονητής της Ρέιντζερς, Τζιοβάνι Φαν Μπρόνχορστ, φέρεται να έχει εντυπωσιαστεί από τα προσόντα του 23χρονου ποδοσφαιριστή και έχει ζητήσει από τη διοίκηση να κινηθεί για τη μεταγραφή του.

Ο Σισακό έχει συμβόλαιο με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ μέχρι τον Ιούνιο του 2022, όμως προβλέπεται όρος ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο.

Την εφετινή σεζόν, ο 23χρονος παίκτης έχει καταγράψει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της βελγικής ομάδας. Εχει βρει δίχτυα δυο φορές, ενώ εχει σερβίρει και δυο γκολ στους συμπαίκτες του.

Δείτε τον φερόμενο μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ