Εξελίξεις στην ΑΕΚ: Αποφασίζει για προπονητή ο Μελισσανίδης

Εξελίξεις στην ΑΕΚ: Αποφασίζει για προπονητή ο Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να πάρει την τελική απόφαση για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το θέμα του επόμενου προπονητή της ΑΕΚ, καθώς αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες ο Δημήτρης Μελισσανίδης να πάρει την απόφαση για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η Ένωση είχε σκοπό μετά τις γιορτές του Πάσχα να κλείσει την υπόθεση του νέου τεχνικού, οι επαφές με τους υποψήφιους στόχους έχουν ολοκληρωθεί και ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων αναμένεται να πάρει την απόφαση. Ο Ματίας Αλμέιδα και ο Ιβάν Λέκο, με τους οποίους υπήρξαν επαφές το προηγούμενο διάστημα, είναι βασικοί υποψήφιοι για τη θέση, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ωρα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μελισσανίδης είχε επαφές και με τους δυο και δεν υπήρξαν μεγάλες διαφορές στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και στο πλάνο.

Συγκεκριμένα, ο Αλμέιδα επισκέφτηκε την Αθήνα και συναντήθηκε με τον Μελισσανίδη τη Μεγάλη Τετάρτη και φαίνεται πως έχει ένα προβάδισμα για τη θέση, ωστόσο η καθυστέρηση στην τελική επιλογή ίσως έχει να κάνει με κάποια περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» ακόμη περιμένουν. Με τον Λέκο από την άλλη δεν υπήρξε συνάντηση αλλά επικοινωνία και είναι και εκείνος ψηλά στη λίστα.

Όπως και να έχει η ΑΕΚ αυτή τη βδομάδα θα έχει κλείσει το θέμα και θα έχει καταλήξει στον επόμενο προπονητή της, με τον τελική απόφαση φυσικά να ανήκει στον Μελισσανίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ