Μπατίστα: «Στολίδι η «Αγιά Σοφιά» – Ζηλεύω, θα ήθελα πολύ να παίξω κι εγώ»

Μπατίστα: «Στολίδι η «Αγιά Σοφιά» – Ζηλεύω, θα ήθελα πολύ να παίξω κι εγώ»

Ο Ντανιέλ Μπατίστα μίλησε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και την επιθυμία του να μπορούσε να παίξει και εκείνος ενώ αναφέρθηκε με πολύ όμορφα λόγια για τον Στέλιο Σεραφείδη.

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV παραχώρησε ο Ντανιέλ Μπατίστα ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την «Αγιά Σοφιά».

Ο παλαίμαχος άσος χαρακτήρισε στολίδι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ τονίζοντας πως ζηλεύει με την καλή έννοια όσους θα μπουν μέσα ενώ επισήμανε πως είναι κρίμα που δεν το πρόλαβε ο Στέλιος Σεραφείδης.

Όσα είπε ο Μπατίστα:

Για το νέο γήπεδο: «Είμαι σίγουρος ότι όταν τελειώσει το γήπεδο θα είναι ένα στολίδι! Αυτό φαίνεται εξάλλου! Θα ήθελα πολύ να παίξω σε ένα τέτοιο γήπεδο! Θα ζηλέψω με την καλή έννοια! Από κει και πέρα όμως πρέπει να μπει και μια ομάδα πολύ δυνατή εκεί για να δώσει μεγάλες χαρές στους ΑΕΚτζήδες! Και βέβαια είναι κρίμα που δεν το πρόλαβε ο μεγαλύτερος ΑΕΚτζης, ο Στέλιος Σεραφείδης».

Για την Ακαδημία και τη δουλειά του: «Θέλω να πιστεύω πως κάνω καλή δουλειά! Έχω αναδείξει στο παρελθόν παίκτες που έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο και εκεί στοχεύω! Έχω 200 παιδιά στην Ακαδημία που είναι στη Λυκόβρυση και θέλω να τους μάθω το ποδόσφαιρο σωστά και αυτοί να συνεχίσουν σε μεγάλες ομάδες, γιατί όχι, έτσι γίνεται…»

Για την Κρήτη: «Την ξεχωρίζω! Έχω τους κουμπάρους μου στη Σητεία αλλά έχω κι αγάπη για όλο το νησί! Έχω πάει σε όλες τις μεγάλες πόλεις και έχω περάσει πολύ καλά! Εννοείται πως θα συνεχίσω να έρχομαι στην Κρήτη…»

Για τον ΟΦΗ: «Στα χρόνια που έπαιζα ποδόσφαιρο ο ΟΦΗ του Γκέραρντ ήταν μια πολύ καλή ομάδα. Θυμάμαι πόσο μεγάλη δυναμική είχε η έδρα του ΟΦΗ και θα πω ότι όποιος εκείνα τα χρόνια κατάφερνε να κάνει διπλό στο Ηράκλειο γινόταν και φαβορί για το πρωτάθλημα! Ήταν όμως πολύ δύσκολο! Χαίρομαι που ο ΟΦΗ έχει κάνει μια νέα αρχή και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει και άλλα σημαντικά στα επόμενα χρόνια…»

Για την Εθνική Ελλάδος: «Δεν θέλω να μειώσω κανένα αλλά η δική μου γνώμη είναι πως μετά το 2004 δεν ξαναβγήκε αντίστοιχη φουρνιά ποδοσφαιριστών»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ