«Πρώτος στόχος της Κρουζ Αζούλ ο Αλμέιδα, λέει το «ναι» με 2,5 εκατ. δολάρια»

«Πρώτος στόχος της Κρουζ Αζούλ ο Αλμέιδα, λέει το «ναι» με 2,5 εκατ. δολάρια»

Όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές με την ΑΕΚ, οι φήμες για τον Ματίας Αλμέιδα φουντώνουν, με νέο δημοσίευμα από το Μεξικό να αναφέρει πως ο Αργεντινός αποτελεί πρώτο στόχο της Κρουζ Αζούλ ενώ παρουσιάζεται και ο ίδιος θετικός.

Ο Ματίας Αλμείδα φαίνεται πως είναι το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ, ωστόσο στην Ένωση δεν έχουν πάρει ακόμη οριστική απόφαση για την υπόθεση προπονητής. Όσο εκκρεμεί λοιπόν αυτή η ιστορία, τα σενάρια γύρω από το όνομα του Αργεντινού φουντώνουν, με δημοσίευμα από το Μεξικό να επιμένει για το ενδιαφέρον της Κρουζ Αζούλ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Elfutbolero» τονίζει πως ο Αλμέιδα είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ρεϊνόσο στον πάγκο της ομάδας από το Μεξικό, καθώς φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου η απόλυσή του. Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, ο 49χρονος τεχνικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στη χώρα και ο μοναδικός όρος που θέτει για να αναλάβει την Κρουζ Αζούλ είναι να έχει τον απόλυτο έλεγχο των αθλητικών αποφάσεων στο κλαμπ, για μεταγραφές και αποχωρήσεις.

Όσο για τις απολαβές του, οι μεξικανοί αναφέρουν πως ο Αλμέιδα αμειβόταν με 2,5 εκατ. δολάρια στο MLS, την ώρα που ο Ρεϊνόσο παίρνει στην Κρουζ Αζούλ περίπου 3 εκατ. δολάρια. Έτσι, τονίζουν πως το οικονομικό δεν θα είναι πρόβλημα και ο Αλμέιδα θα έλεγε το «ναι» σε μία πιθανή πρόταση της Κρουζ Αζουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ