«Βόμβα» από την Κύπρο για τον Ατρόμητο

«Βόμβα» από την Κύπρο για τον Ατρόμητο

Κυπριακά ΜΜΕ αποκαλύπτουν επαφή του Ατρόμητου με τον τέως τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας, Νεόφυτο Λάρκου! Εξελίξεις με τον Γιάννη Αγγελόπουλο;

Πυροδοτήθηκε… βόμβα στον Ατρόμητο από την Κύπρο, καθώς ΜΜΕ της Μεγαλονήσου αναφέρουν ότι ήρθε σε επαφή με τον Νεόφυτο Λάρκου για να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το themasports.tothemaonline.com, ο τέως τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, δέχθηκε τηλεφώνημα από ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου πριν λίγα 24ωρα, χωρίς να αναφέρεται ποιος ήταν αυτός που έκανε την επαφή και το πόσο σοβαρή ήταν.

Αυτό που αναφέρουν οι Κύπριοι είναι πως προσέφεραν στον Λάρκου πολύ καλές απολαβές, ενώ επισημαίνουν ότι και ο ίδιος δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στον Ατρόμητο. Αν αυτό βεβαίως επιβεβαιωθεί

Διότι εάν επιβεβαιωθεί, τότε θα πρόκειται για μια πραγματική… βόμβα που φέρει εξελίξεις στον σύλλογο του Περιστερίου. Καθώς θα σημαίνει πιθανότατα «άρση σημαίας» και τέλος εποχής για τον Γιάννη Αγγελόπουλο.

Ο Αγγελόπουλος βρίσκεται 15 χρόνια στον Ατρόμητο. Ξεκίνησε από team manager, και για 14 συνεχόμενα χρόνια έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ομαδας του Περιστερίου. Αποτελώντας τον πιο στενό συνεργάτη του ιδιοκτήτη, Γιώργου Σπανού.

Και μόνο το γεγονός ότι προκύπτει ένα δημοσίευμα που αφορά στο συγκεκριμένο πρόσωπο, είναι εντυπωσιακό. Καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε προκύψει ποτέ θέμα «αντικατάστασής» του ή αποχώρησής του από το πόστο. Παρότι ο ίδιος ο Αγγελόπουλος είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του το 2019 ότι είχε δεχθεί προτάσεις από ελληνικούς συλλόγους, αλλά τις είχε απορρίψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ