Άρης: Έμφαση στην τελική προσπάθεια

Άρης: Έμφαση στην τελική προσπάθεια

Αρκετές ασκήσεις για το «τελείωμα» των φάσεων περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη στο Δασυγένειο.

Ο Χερμάν Μπούργος φαίνεται ότι δίνει μεγάλη έμφαση στον τομέα της τελικής προσπάθειας, ενόψει και του κυριακάτικου (1/5) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Η προπόνηση των κιτρινόμαυρων στο Δασυγένειο περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις για το «τελείωμα» των φάσεων. Ακόμα, ο Ιτούρμπε συμμετείχε σε μεγάλο μέρος του προγράμματος εκγύμνασης και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα φάσεων και παιχνίδια τακτικής) με τον Χουάν Ιτούρμπε, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμό, να ακολουθεί και σήμερα μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια να κάνει ατομικό.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου (01/05) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (19:00)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ