Άρης: Τα διλήμματα του Μπούργος

Άρης: Τα διλήμματα του Μπούργος

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα για όλες τις θέσεις της ενδεκάδας του κυριακάτικου (1/5) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Στη τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι (1/5) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ, με τον Χέρμαν Μπούργος να κάνει δοκιμές για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται οτι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα, ενώ περιμένει και την εξέλιξη της αποθεραπείας των Κουέστα και Ιτούρμπε, προκειμένου να γνωρίζει αν μπορεί να τους υπολογίζει.

Στην περίπτωση που ο Παραγουανός επιθετικός δεν τα καταφέρει, τότε τη θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ένας εκ των Γκαρσία, Γκάμα και Εντιαγέ, με τους δύο πρώτους να συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες.

Το μεγάλο δίλημμα, όμως, για τον προπονητή του Άρη είναι στα χαφ, εκεί όπου ο Σάσα ξεπέρασε το προβλήμα τραυματισμού του και διεκδικεί τη θέση του παρτενέρ του Ματίγια από τον Ντουκουρέ, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και σημείωσε το γκολ της νίκης.

Τέλος, ο Εμπακατά φαίνεται οτι έχει προβάδισμα έναντι του Σούντγκρεν για να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ