Άρης: Πρόβα ενδεκάδας από Μπούργος

Άρης: Πρόβα ενδεκάδας από Μπούργος

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη θα κάνει τις τελικές του δοκιμές για το βασικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στο αυριανό (1/5) εκτός έδρας ματς με τη Λεωφόρο.

Η προετοιμασία του Άρη για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση (1/5) με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση, μετά το πέρας της οποίας ο Χερμάν Μπούργος θα ανακοινώσει και την αποστολή.

Νωρίτερα, όμως, ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να κάνει τις τελικές δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι το δίδυμο στα αμυντικά χαφ, καθώς ο προπονητής του Άρη δεν προτίθεται να αλλάξει το σύστημα (4-4-2). Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Ματίγια, ενώ οι Σάσα και Ντοκουρέ είναι υποψήφιοι για τη θέση του παρτενέρ του.

Ακόμα, την τελευταία στιγμή αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα και στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής ο Ιτούρμπε, που έχασε αρκετές προπονήσεις, εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Στην περίπτωση που ο Παραγουανός μείνει στον πάγκο, τότε τη θέση του διεκδικούν οι Γκάμα και Γκαρσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ