ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός δεν διανύει περίοδο φόρμας. Από την έναρξη των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, έχει φτάσει σε μία νίκη σε τέσσερις αγώνες (1-2-1), με τελευταία την απώλεια (1-2) από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων». Έδωσε μάχη πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στον ΠΑΟΚ, όμως μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, όλα κρίθηκαν στη ρεβάνς. Η δεύτερη αναμέτρηση, στο Φάληρο, ολοκληρώθηκε με το ίδιο σκορ (0-0), με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση. Εκεί, οι
ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 105′ με γκολ του Ελ Αραμπί, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει (1-1) με τον Τσόλακ, τέσσερα λεπτά αργότερα, κλέβοντας το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, λόγω του εκτός έδρας γκολ.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει χωρίς νίκη στα πλέι οφ (0-3-2) και βρίσκεται στην τελευταία θέση (6η) της ειδικής βαθμολογίας. Δεν υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες για την 3η θέση που χαρίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τους Γιαννιώτες να παρουσιάζονται αρκετά επηρεασμένη από αυτή τη συνθήκη. Σοβαρά τα ανασταλτικά κενά που εμφανίζει στα περισσότερα παιχνίδι η ομάδα, οδήγησαν και στην πρόσφατη εντός έδρας απώλεια (2-3) από την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 της Κυριακής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Μαρτίνς: «Δική μου η ευθύνη»

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 105’ με τον Ελ Αραμπί, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, που κατάφερε να ισοφαρίσει στο 108’ σε 1-1 με τον Τσόλακ.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε την ευθύνη για την εμφάνιση και τον αποκλεισμό των Ερυθρόλευκων από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Σήμερα δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και κάναμε πολλά λάθη. Σήμερα ήταν μία άσχημη βραδιά είναι δική μου ευθύνη, έχει χαθεί ένας στόχος και σε τέτοιο επίπεδο δε μπορούμε να κάνουμε λάθη τιμωρούνται.

Δε θέλω να μιλήσω για τους επόμενους στόχους, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα για να μιλήσουμε για την επόμενη χρονιά. Πρέπει να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε, να κερδίσουμε το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή και να τελειώσουμε όπως πρέπει τη σεζόν».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ