ΠΑΟΚ: Ατομικό οι Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας – Θεραπεία για Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Ατομικό οι Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας – Θεραπεία για Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Ζαμπά

Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (4/5).

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, που είχε αναβληθεί λόγω των υποχρεώσεων του στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος του βορρά έχει βγάλει αρκετή κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες, λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Συγκεκριμένα, από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο και Ζαμπά λόγω προβλημάτων και η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Από ντέρμπι σε ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα κι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας σε εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22.

Οι βασικοί της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό τιμ σε διάφορα θέματα τακτικής, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χάρης Τσιγγάρας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Αντρέ Βιεϊρίνια, Λέο Ζαμπά και Ντόουγκλας Αουγκούστο έκαναν θεραπείες.

Την Τρίτη (03.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ