Η βαθμολογία και όλα τα σενάρια: Ψάχνει… θαύμα ο Απόλλων Σμύρνης (pic)

Η βαθμολογία και όλα τα σενάρια: Ψάχνει… θαύμα ο Απόλλων Σμύρνης (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι άουτ της Superleague μετά και τα αποψινά (2/5) αποτελέσματα.

Σε δύο… δόσεις διεξήχθη η 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague, με τη μάχη για τον απευθείας υποβιβασμό να παραμένει στο προσκήνιο.

Ο Ιωνικός επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 5-1 εντός έδρας και «βύθισε» ακόμα περισσότερο την Ελαφρά Ταξιαρχία, αφήνοντάς τη στην τελευταία θέση με 20 βαθμούς. Παραμένοντας έτσι το πρώτο φαβορί για τον απευθείας υποβιβασμό. Παράλληλα, η ομάδα της Νίκαιας έφτασε στους 39 πόντους και βρίσκεται στην 3η θέση.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Λαμία πανηγύρισε τεράστια νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας με σκορ 2-0 εκτός έδρας, καταφέρνοντας να αυξήσει τη διαφορά της από τον Απόλλωνα στους τέσσερις βαθμούς, ανεβαίνοντας στους 24 και την προτελευταία θέση. Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας έμεινε στους 40 και τη 2η θέση.

Στα ματς που έγιναν το Σάββατο (30/4), ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε με σκορ 1-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στο 1-1 με τον Βόλο εκτός έδρας.

Πλέον απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέι άουτ και στις 7/5 για την 6η αγωνιστική. Ο Απόλλων θα υποδεχθεί τη Λαμία στη Ριζούπολη και σε περίπτωση νίκης θα πλησιάσει στον έναν πόντο που σημαίνει πως στην τελευταία αγωνιστική θα χρειάζεται πάλι νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης (15/5) και τουλάχιστον ισοπαλία των «κυανόλευκων» που παίζουν με τον Ατρόμητο (15/5) για να βρεθούν εκείνοι στα μπαράζ.

Όλα λοιπόν θα κριθούν από το αν η Ελαφρά Ταξιαρχία επικρατήσει της Λαμίας, καθώς σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα έχουν πάρει τον δρόμο τους και για τις δύο ομάδες.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ της Superleague:

6η αγωνιστική

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία

Ατρόμητος – Ιωνικός

ΟΦΗ – Αστέρας

Παναιτωλικός – Βόλος

7η αγωνιστική

Αστέρας – Απόλλων Σμύρνης

Βόλος – ΟΦΗ

Ιωνικός – Παναιτωλικός

Λαμία – Ατρόμητος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ