Άρης: Τα προβλήματα του Μπούργος

Άρης: Τα προβλήματα του Μπούργος

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να ξεκινήσει από σήμερα τις δοκιμές του σε οτι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει, πάντως, να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα απουσιών, με αυτό του Καμαρά να είναι το μεγαλύτερο. Ο Μαυριτανός επιθετικός θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του, ενώ οι Μανσίνι και Πάλμα είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του στην κορυφή της επίθεσης.

Ακόμα, εξαιρετικά αμφίβολη φαίνεται πώς είναι η συμμετοχή του Σάσα, που ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό. Αν, τελικά ο Βραζιλιάνος μέσος δεν τα καταφέρει, τότε οι Ντουκουρέ και Ματίγια θα είναι το δίδυμο στα χαφ.

Αντίθετα, πολύ καλύτερα φαίνεται πως είναι τα πράγματα για τον Γκάνεα, που έγινε και αυτός αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όμως, έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ