Μπούργος: «Θέλω να φτιάξω τον νέο Άρη, όχι τη νέα Ατλέτικο»

Μπούργος: «Θέλω να φτιάξω τον νέο Άρη, όχι τη νέα Ατλέτικο»

Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, για τις τελικές που έχει παράξει η ομάδα του, ενώ τόνισε πως στόχος του είναι να φτιάξει τον νέο Άρη και όχι τη νέα Ατλέτικο.

Στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε στις δηλώσεις του ο Χερμάν Μπούργος, με τον Αργεντίνο τεχνικό να τονίζει πως πάντα σκέφτεται τη νίκη και τον τρόπο που εκείνη θα έρθει.

Παράλληλα, ρωτήθηκε και το μέλλον των «κιτρινόμαυρων», επισημαίνοντας ότι στόχος του είναι να δημιουργήσει τον νέο Άρη και όχι τη νέα Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι δηλώσεις του Χερμάν Μπούργος:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Εγώ θέλω να φτιάξω τον νέο Άρη, όχι τη νέα Ατλέτικο… Πάντα σκέφτομαι τη νίκη, τίποτα άλλο. Tο μυαλό του προπονητή δεν ξεκουράζεται ποτέ. Πέρασα τη διακοπή κάνοντας δουλειά και προετοιμαστήκαμε με τρόπο ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός είχε ματς μεσοβδόμαδα: «Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Παναθηναϊκός αλλά ο εαυτός μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε τώρα».

Για το ότι ο Άρης είναι πρώτος σε τελικές στα πλέι-οφ: «Σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια ένταση, με το ίδιο πάθος κι έτσι δημιουργούμε φάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ