Σενάρια για Ολυμπιακό και Ράφα Σοάρες (vids)

Σενάρια για Ολυμπιακό και Ράφα Σοάρες (vids)

Ποιος είναι ο 27χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «O Jogo».

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και ήδη έχουν αρχίσει να γράφονται στο εξωτερικό τα πρώτα ονόματα για τον Ολυμπιακό, με τους Πορτογάλους και συγκεκριμένα την «O Jogo» να μπλέκει τους Πειραιώτες με τον 27χρονο αριστερό μπακ της Γκιμαράες, Ράφα Σοάρες. Ο Ιβηρας έχει γεννηθεί στις 9 Μαΐου του 1995 και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Το συμβόλαιό του με την πορτογαλική ομάδα ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με τους Πορτογάλους, το όνομά του βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, αλλά και στην αντίστοιχη της Κορίνθιας, ενόψει του καλοκαιριού. Φέτος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 32 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ και 8 ασίστ σε 2.672 λεπτά, ενώ προέρχεται από την ακαδημία της Πόρτο, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να κάνει καριέρα στους Δράκους, αφού δεν αγωνίστηκε ποτέ στην πρώτη ομάδα.

Εκτός Πορτογαλίας έχει αγωνιστεί δύο φορές. Τη σεζόν 2017-2018 στην Αγγλία με τη Φούλαμ και τη σεζόν 2020-2021 στην Ισπανία με την Εϊμπάρ. Συνολικά στην καριέρα του έχει πραγματοποιήσει 247 συμμετοχές, έχοντας 16 γκολ και 40 ασίστ. Με την Γκιμαράες έχει παίξει συνολικά σε 80 παιχνίδια, έχοντας 2 γκολ και 15 ασίστ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το όνομα του Ράφα Σοάρες είχε ακουστεί πριν από δύο χρόνια και για τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά οι Ασπρόμαυροι δεν κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ