Σύνδεσμος Βετεράνων Ολυμπιακού: «Ζήτω ο θρύλος του ελληνικού αθλητισμού»

Σύνδεσμος Βετεράνων Ολυμπιακού: «Ζήτω ο θρύλος του ελληνικού αθλητισμού»

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού έστειλε το δικό του μήνυμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο και την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στο Final 4.

Ονειρική και μαγική ήταν η χθεσινή βραδιά για ολόκληρο τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν φιέστα τίτλου στην Τούμπα, ενώ τσέκαραν και το εισιτήριο για το Final 4 της Euroleague στο Βελιγράδι.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, δίνοντας θερμά συγχαρητήρια στον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη και τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Παράλληλα, οι παλαίμαχοι των «ερυθρολεύκων» έστειλαν και το δικό τους, ξεχωριστό μήνυμα για τη μεγάλη πρόκριση της αρμάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Final 4 του Βελιγραδίου:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός μας, ο θρύλος των θρύλων του ελληνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, με τα εκατομμύρια φιλάθλων στην Ελλάδα και όλο τον πλανήτη, κατέκτησε το 47ο πρωτάθλημα της θρυλικής ιστορίας του έναντι 39 όλων των άλλων ομάδων σε 86 διοργανώσεις δημιουργώντας ένα εκπληκτικό ρεκόρ δίνοντας μεγάλη χαρά στους φιλάθλους του. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός τους μέσα στις δυσκολίες της καθημερινότητας, είναι τρόπος ζωής, ανάσα και στήριγμα. Πολλά συγχαρητήρια στον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του, στον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μας που γιόρτασαν μέσα στην Τούμπα την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος!

Πολλά συγχαρητήρια επίσης στην ομάδα μας μπάσκετ για τη μεγάλη πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου, και βέβαια στους εκπληκτικούς μας φιλάθλους οι οποίοι στήριξαν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Για ακόμα μία φορά σε λίγες ημέρες το Καραϊσκάκη θα ζήσει τις γνώριμες και αγαπημένες μας στιγμές της φιέστας για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος.

Ζήτω ο Ολυμπιακός μας ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ