Η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε τον Βαγγέλη Ρούσσο (pics)

Η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε τον Βαγγέλη Ρούσσο (pics)

Ο Ολυμπιακός είπε το τελευταίο αντίο στον φροντιστή της ομάδας βόλεϊ των γυναικών, Βαγγέλη Ρούσσο που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν λίγες μέρες.

Το τελευταίο αντίο στον Βαγγέλη Ρούσσο είπαν την Δευτέρα η οικογένειά του, οι συγγενείς, οι φίλοι καθώς και η οικογένεια του Ολυμπιακού.

Η κηδεία του φροντιστή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδα στον Πειραιά και ο ενταφιασμός του έγινε στο Κοιμητήριο του Σχιστού στο Κερατσίνι.

Ο επί πολλά χρόνια φροντιστής του Ολυμπιακού έχασε τη ζωή του σε τροχαίο όταν συγκρούστηκε με νταλίκα, μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τη γυναίκα του η οποία επέβαινε ως συνοδηγός στη μηχανή μαζί του, να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το παρών στην εξόδιο ακολουθία του Βαγγέλη Ρούσσου έδωσαν αθλητές και προπονητές από όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού, ενώ από την ποδοσφαιρική ομάδα βρέθηκαν ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και παίκτες μεταξύ των οποίων οι Κώστας Μανωλάς, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Παπέ Αμπού Σισέ και Θανάσης Ανδρούτσος. Στην κηδεία του πρώην φροντιστή του Ολυμπιακού ήταν και ο Βαγγέλης Βλάχος, ενώ στεφάνι έστειλε και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ