Σοκ στον Ολυμπιακό: Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Ρούσσος

Σοκ στον Ολυμπιακό: Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Ρούσσος

Θλίψη στον Ολυμπιακό, καθώς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Πειραιώς ο επί χρόνια φροντιστής της ομάδας βόλεϊ, Βαγγέλης Ρούσσος.

Ο Βαγγέλης Ρούσσος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Πειραιώς σκορπώντας απέραντη θλίψη στον Ολυμπιακό.

O Ρούσσος ήταν επί πολλά χρόνια φροντιστής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, ενώ και ο γιός του δουλεύει στο Καραϊσκάκης πάνω από 10 χρόνια.

Ο επί χρόνια φροντιστής στην ομάδα βόλεϊ μετά τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα για τη Superleague επέστρεφε με το μηχανάκι στο σπίτι του από το Καραϊσκάκη, μαζί με τη γυναίκα του, όταν συγκρούστηκε με νταλίκα στην Πειραιώς στο ύψος της Shell. Ο Βαγγέλης Ρούσσος έχασε τη ζωή του ενώ και η σύζυγος του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Όλου του κόσμου οι λέξεις είναι φτωχές να περιγράψουν τα συναισθήματά μας, για τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Ρούσσου. Του καλοκάγαθου γίγαντα και επί σειρά ετών ακούραστου εργάτη του Ολυμπιακού μας. Που όσο τον αγάπησε, τόσο αγαπήθηκε. Με ανείπωτη θλίψη και βυθισμένοι στο πένθος, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του Βαγγέλη μας και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στη σύζυγό του. Καλό ταξίδι Βαγγέλη μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ