ΠΑΟΚ: Μεγάλος προβληματισμός από Λουτσέσκου – Δυσαρέσκεια στους παίκτες

ΠΑΟΚ: Μεγάλος προβληματισμός από Λουτσέσκου – Δυσαρέσκεια στους παίκτες

Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση στον ΠΑΟΚ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στον ΠΑΟΚ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, με την ομάδα να μετράει πλέον εννιά παιχνίδια χωρίς νίκη. Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην υπάρχει πλέον κάποιο ουσιαστικό κίνητρο πέρα από τη διασφάλιση της δεύτερης θέσης, ωστόσο με φόντο το Κύπελλο η ανησυχία στο εσωτερικό του Δικεφάλου είναι μεγάλη.

Πιο προβληματισμένος από όλους είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός αντιλαμβάνεται πως αν η ομάδα του συνεχίζει να παρουσιάζει αυτή την εικόνα, δεν θα έχει καμία τύχη στον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Μετά την ήττα από τον ΠΑΣ και ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη, ο Λουτσέσκου προσπάθησε σύμφωνα με την «Metrosport» να αφυπνίσει τους παίκτες του δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από αυτούς.

Ο 53χρονος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες να βγάλουν ένταση, να βγάλουν την ποιότητα που διαθέτουν και να αντιστρέψουν την κατάσταση, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τους «κίτρινους». «Εμείς φταίμε. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας», φέρεται να ήταν από την άλλη πλευρά το κυρίαρχο πνεύμα στα λόγια των περισσότερων παικτών στα αποδυτήρια όπου το τελευταίο διάστημα μάλιστα παρατηρείται και μία έντονη ανησυχία αφού πολλοί είναι στον «αέρα» ενόψει της νέας σεζόν.

Αρκετοί εκ των παικτών, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται τον Ιούνιο, συζητούν μεταξύ τους και βγάζουν προς τα έξω μία δυσαρέσκεια καθώς τονίζουν ότι δεν έχουν ούτε καν μία ανεπίσημη ενημέρωση από τους επιτελείς της ομάδας, για την επόμενη ημέρα. Αν δηλαδή θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη ομάδα το καλοκαίρι ή εάν υπάρχει η προοπτική να παραμείνουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ