Άρης: Να δείξει χαρακτήρα στο ντέρμπι

Άρης: Να δείξει χαρακτήρα στο ντέρμπι

«Πληγωμένος» αλλά αποφασισμένος να αντιστρέψει το κλίμα θα παραταχθεί η ομάδα του Μπούργος στο σημερινό (18.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης θα πρέπει να βγάλει αντίδραση, απέναντι στην πίεση αλλά και στα αγωνιστικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και να πάρει τη νίκη στο σημερινό (18.30) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό τον έφερε σε δύσκολη βαθμολογική θέση, αλλά και αύξησε την πίεση σε προπονητή και παίκτες, καθώς η επίτευξη του μίνιμουμ αποδεκτού στόχου, αυτού της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι αδιαπραγμάτευτη.

Οι απουσίες δεν λείπουν για τον Χερμάν Μπούργος ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Γκάνεα, Σάσα και Εντιαγέ. Αντίθετα, πολύ σημαντική η επιστροφή του Καμαρά, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σούντγκρεν αναμένεται να καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Εμπακατά το αριστερό (δοκιμάστηκε και ο Λούμορ), ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ματίγια και Ντουκουρέ θα αγωνιστούν στα χαφ, ο Ιτούρμπε θα ξεκινήσει δεξιά στην μεσαία γραμμή, ο Μανσίνι αριστερά, ενώ οι Πάλμα και Καμαρά θα είναι το δίδυμο κρούσης.

Ο Μπούργος δοκίμασε, πάντως και σύστημα 4-2-3-1 με τον Καμαρά μοναδικό επιθετικό κορυφής, τον Πάλμα να μένει στον πάγκο και έναν εκ των Γκάμα, Γκαρσία ή Μπερτόλιο σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ