Ο Σαββίδης έκανε «ντου» σε παίκτες, Λουτσέσκου: «Εννιά ματς χωρίς νίκη ο ΠΑΟΚ; Πάρτε τον Αρη και το Κύπελλο»

Ο Σαββίδης έκανε «ντου» σε παίκτες, Λουτσέσκου: «Εννιά ματς χωρίς νίκη ο ΠΑΟΚ; Πάρτε τον Αρη και το Κύπελλο»

Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να εκφράσει την ενόχλησή του μέσω Skype σε παίκτες και προπονητή, ενώ ζήτησε μόνο νίκη με τον Αρη.

Ο ΠΑΟΚ βιώνει μια πρωτοφανή αγωνιστική κατηφόρα: 9 παιχνίδια χωρίς να πάρει νίκη είναι πολλά. Και μπορεί το επικοινωνιακό παιχνίδι να διήρκεσε περισσότερο από ό,τι αναμενόταν, αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή για τον Δικέφαλο του Βορρά. Και αυτό είναι κάτι που το κατάλαβαν όλοι σήμερα. Καθώς, αφήνοντας στην άκρη τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοί του, ο Ιβάν Σαββίδης τα… έχωσε σε όλους.

Ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, έκανε την παρέμβασή του μέσω Skype, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, όχι τόσο για να τους «ανεβάσει» ψυχολογικά, όσο για να κρούση τον κώδωνα του κινδύνουν, να αφυπνίσει άπαντες εντός συλλόγους. Και από αυτη τη συνθήκη δεν εξαιρείται ούτε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Καθώς ο Σαββίδης θέλει αντίδραση και από τον Ρουμάνο.

Ο Σαββίδης, στην ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, πριν από το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη, στάθηκε στο γεγονός πως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει καμία νίκη στα τελευταία του εννιά παιχνίδια, προσθέτοντας πως κάτι τέτοιο δεν αρμόζει στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

«Δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ να μετρά εννιά παιχνίδια χωρίς νίκη και το ξέρετε και εσείς καλά αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων, και παράλληλα τόνισε πως σήμερα περιμένει ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play offs της Super League. Και το μοναδικό αποτέλεσμα που ο ίδιος θεωρεί καλό, είναι η νίκη. Τίποτε άλλο.

Εξάλλου, για τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και τους οπαδούς, το να μην έχει πάρει νίκη ο ΠΑΟΚ επί του συμπολίτη του τη φετινή σεζόν και να έχει χάσει, μάλιστα, ήδη μία φορά στην Τούμπα, δεν είναι εύκολο να το αποδεχθούν.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε σοβαρότητα από τους παίκτες της ομάδας του εν όψει του φινάλε της σεζόν, συγκέντρωση και καλή ζωή. Διότι η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Τουναντίον, όλοι πρέπει να είναι στην… τσίτα, καθώς ο φετινός μαραθώνιος θα ολοκληρωθεί με τον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. όπου ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι 100% έτοιμος. Κάτι που δεν θα συμβεί εάν συνεχιστεί η εικόνα που δείχνει έως τώρα η ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ